Contracten


Wij maken direct onderscheid in onze eigen contracten na aanleiding van uw en onze rol.

Er moet hier duidelijkheid geschept worden of het voor opdrachten via bemiddeling of rechtstreekse werkzaamheden voor de opdrachtgever zijn. 

Wij zijn lid bij de brancheorganisatie Solopartners te vinden op  https://leden.solopartners.nl/lid/147210  geheel volgens de eisen van de Wkkgz.

Met betrekking tot de modelcontracten zijn de gezagsverhoudingen belangrijk en daar wordt ook onderscheid in gemaakt.

Tevens kan het in de procestechniek en bij zorgtaken voorkomen dat er specifiek en alleen met eigen materieel en / of materiaal gewerkt wordt.

Normaliter zorgt een ondernemer voor zijn eigen gereedschap en materialen.

In de zorg zijn er misschien klant specifieke afspraken nodig.

Dingen zoals hierboven beschreven dienen correct omschreven te zijn in de juiste overeenkomst rekening houdend met geen of juist een ander tarief rekening houdend met reservering, aanschaf en/of huur van deze t.b.v. de opdracht en/of aan te vragen codes (bv AGB). 


Onze contracten zijn deels afkomstig, getoetst en gekeurd door de belastingdienst of middels onze brancheorganisatie Solopartners m.b.t. de juiste definities en verantwoordelijkheden voor alle partijen beschreven in het contract.


In onze verschillende contracten word goed gekeken naar uw en onze verantwoordelijkheden zodat een ieder juist geïnformeerd is en een voorspoedige samenwerking ontstaat in tijden van constante beweging, verandering en verantwoordelijkheid.

 

Tevens werken veel organisaties met eenzelfde gestandaardiseerd contract bij inhuur waar alles voor een ieder duidelijk en getoetst omschreven staat.

Wij staan hiervoor uiteraard begripvol voor open.

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn